O nama

Svojstveno Dobrilovićima u nekoliko zadnjih desetljeća, više od četvrt stoljeća za obiteljsku tradiciju i njen procvat brine Milanov najmlađi sin Mladen supruga mu Tanja te sin Alen i kći Samanta.

U skladu s vremenom, te u znatno primjerenijim i suvremenijim uvjetima oni idu „ukorak“ s novim idejama unapređujući obrtništvo koje im postaje životna svakodnevnica.

Koliko su predani tom poslu i ponosni na ono što su učinili njihovi preci, o njihovu napretku najslikovitije svjedoči prebogata paleta najraznovrsnijih i sve traženijih proizvoda Dobrilovićevih, od viševrsnih kvalitetnih i poznatih vina, rakija, likera i ostalog.

Ima li svjetlijeg primjera kako se obiteljska ljubav prema životnom pozivu prenosi s „koljena na koljeno“ u tako uspješnom obliku - od ovog u kojem otkrivamo na primjeru četiriju generacija Dobrilovićevih na tlu Istre.

Oni nisu žalili truda, znajući da svojim rukama, znojem, umijećem u tom poslu mogu ostvariti svoje snove. I jesu - u to nema sumnje, jer su znali „udahnuti dušu“ svakom komadiću plodne zemlje s kojom su se u mislima - budili i odlazili na počinak. Krčili su dostupnu im i zapuštenu zemlju i na istoj podizali nove nasade vinograda i maslina.

Suvremena tehnologija im nudi olakšanja koja nisu mogli koristiti njihovi preci. Sad nove, suvremene metode rada koriste pri radu u vinogradima i maslinicima što predstavlja veliki napredak.

Tim slijedom 2000-tih godina povećava se proizvodnja i način njegovanja vina, uz proširenje asortimana. Mladen, te njegova djeca Alen i Samanta su u tom razdoblju do savršenstva doveli OPG-ovu proizvodnju kroz njegovanje šest vrhunskih sortnih vina, te više od petnaestak vrsta rakija i likera.

2019@Copyright VINA DOBRILOVIĆ - All right reserved. Created by ProBiz